money mind academy in de media
Money Blocks: in deze podcast vertel ik je welke 3 blocks ik liever kwijt dan rijk ben

#6: Money Blocks: waarom ik blij ben dat ik van deze 3 af ben!

Je mindset is de manier waarop je denkt. Die mindset is voor iedereen uniek. Je mindset bepaalt vaak ook hoe je je voelt. Als je vaak negatief denkt en uitgaat van mislukkingen, dan voel je je over het algemeen ook niet heel vrolijk of energiek. Denk je vaak positief en is het glas voor jou eerder halfvol dan halfleeg, dan ga je lichter door het leven. 

Je mindset heeft uitwerking op allerlei vlakken, ook als het gaat om geld. Ik heb het dan over je money mindset. Dit is de manier waarop je denkt over geld. Het beïnvloedt hoe je ermee omgaat en hoe het met jou omgaat. Of beter gezegd: of je het aantrekt of niet. Verbeter je money mindset en je trekt meer geld aan.

Sinds ik heb ontdekt welke impact mindset heeft op je kwaliteit van leven én de rijkdom die je hebt en ervaart, ben ik daar 100 procent in gedoken. Mijn focus ligt vooral op Money Mindset, omdat het resultaat daarvan – meer geld – zo praktisch is en heel goed meetbaar. Maar in feite kun je de kleine shifts overal toepassen. 

Jaren terug volgde ik een NLP-training. Een van de onderdelen die me daarvan het meest is bijgebleven, is het stukje over belemmerende overtuigingen. Dat zijn overtuigingen die je hebt, gedachten waarvan je écht denkt dat ze waar zijn, en die je in de weg staan. Het bijzondere hiervan is dat ze écht jouw waarheid vormen, maar dat iemand anders er héél anders over kan denken.

Die belemmerende overtuigingen kunnen overal betrekking op hebben, maar vaak hebben ze ook een uitwerking op je financiële realiteit. De specifieke belemmerende overtuigingen over geld noemen we Money Blocks.

Die Money Blocks kunnen het je behoorlijk moeilijk maken om een rijk leven te leiden. Vooral omdat ze zo vaak juist onbewust aanwezig zijn.

Met de Money Mind Academy help ik mensen zich bewust te worden van money blocks en ze uit de weg te ruimen én geef ik ze de praktische informatie die nodig is om vervolgens ook meer geld te verdienen, meer geld over te houden en het voor je te laten werken. Voor meer informatie over dit membership kun je altijd even kijken op moneymindacademy.nl.

Money Blocks zijn vrij universeel en er zijn er héél veel, in talloze varianten. In deze podcast bespreek ik er drie met je: de drie waarvan het oplossen ervan mij in de afgelopen jaren het meest heeft opgeleverd.

Veel luisterplezier!

En vergeet je niet een review achter te laten als je ’t leuk vindt om nog meer tips, tricks & ervaringsverhalen te horen over geld?

Ik ben Adine (1984) en woon in het mooie Fryslân. Import uit Zuid-Holland, dat dan weer wel. Sinds 2010 blog op op LekkerLevenMetMinder.nl over personal finance en alles wat daarmee te maken heeft. In 2019 lanceerde ik de Money Mind Academy, een online academie waarin ik alles dat ik in de afgelopen jaren over geld, mindset en ontwikkeling heb geleerd, met je deel.
Posts created 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven