money mind academy in de media
ik doe ook maar wat

#1: Ik doe ook maar wat

Oplettende kijkers/luisteraars hadden het misschien wel gezien: er zijn wél een tweede en een derde aflevering van de podcast, maar tot nu toe was er nog geen eerste.

Het leek me handig om zo’n eerste podcast te beginnen met wat nu eigenlijk mijn verhaal is. Hoe komt het dat ik de hele dag praat en schrijf over geld? Dat had ik zelf namelijk een jaar of 15 geleden niet gedacht. Toen was ik bijna klaar met mijn studie American Studies – heel iets anders!

Maar je weet hoe dat gaat: dan komt het leven tussendoor. Dan leer je nieuwe dingen, ontdek je dingen en voor je ’t weet zit je niet alleen in een ander vliegtuig, maar ga je ook naar een compleet andere bestemming.

Mocht je het leuk vinden om te weten hoe dat komt: beluister dan vooral deze podcast.

En vergeet je niet een review achter te laten als je ’t leuk vindt om nog meer tips, tricks & ervaringsverhalen te horen over geld?

Ik ben Adine (1984) en woon in het mooie Fryslân. Import uit Zuid-Holland, dat dan weer wel. Sinds 2010 blog op op LekkerLevenMetMinder.nl over personal finance en alles wat daarmee te maken heeft. In 2019 lanceerde ik de Money Mind Academy, een online academie waarin ik alles dat ik in de afgelopen jaren over geld, mindset en ontwikkeling heb geleerd, met je deel.
Posts created 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven